Çınarcık Belediye Başkanı Soyer'den, YKS'de derece yapan öğrenciye hediye

Çınarcık Belediye Başkanım Numan Soyer, YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) derece yapan Hüseyin Berk Pişken’i makamında ağırladı.

14 Ağustos 2021 Cumartesi 11:37
Çınarcık Belediye Başkanı Soyer'den, YKS'de derece yapan öğrenciye hediye

Mayıs ayında vefat eden belediye personelimiz Gürcan Çetin Pişken’in oğlu olan Hüseyin Berk Pişken 2021 YKS’de (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) almış olduğu; 440,07 puan ile 669 sırada yer alan Pişken’i tebrik eden Belediye Başkanı Numan Soyer, bundan sonraki eğitim hayatında kendisine başarılar diledi.

Yapılan ziyarette bir süre ailesiyle muhabbet eden Belediye Başkanı Numan Soyer, göstermiş olduğu başarı için Hüseyin Berk Pişken’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Hüseyin Berk Pişken’in başarısından dolayı gurur duyduğunu belirten Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, "Bizim geleceğimiz olan sizlerin, bu derece başarı göstermesi ilçemizin isminin sizin isimlerinizle ön plana çıkması bizleri gururlandırıyor. Bir işe iyi başlamak başarının yarısıdır derler. Sen de çok iyi bir başlangıç yaparak ve YKS'de güzel bir derece elde ederek amaçladığın fakültenin kapısını aralamış oldun. Hem de tamamen evde tek başına azimle çalışarak böylesine güzel bir başarı gösterdin. Seninle böylesine güzel vesileyle bir araya gelmekten çok mutluyum. Başarıların daim olsun Hüseyin Berk kardeşim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.