Çınarcık Belediyesi caddeleri temizlendi

Çınarcık Belediyesi Temizlik İşleri Birimine bağlı ekipler tarafından tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz ve çamurdan da arındırıldı.

04 Kasım 2021 Perşembe 11:46
Çınarcık Belediyesi caddeleri temizlendi

Halkın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe önem gösteren Çınarcık Belediyesi, bu kapsamda sokakların daha temiz ve hijyenik olmasını sağlıyor. Böylece yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalıklarında önüne geçilmiş olunuyor.

Belediye ekipleri  Faik Özkan Caddesi’nde ve ara sokaklarını tazyikli su ile yıkayarak temizledi. Çınarcık Belediyesi, belli bir plan ve program dahilinde ekiplerimiz diğer caddelerde ve ara sokaklarında yıkama ve temizlik çalışmalarını aynı titizlikle devam edeceklerini duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.