Çınarcık Belediyesi’nden zamanlamalı güzel hizmet

Yalova’nın Çınarcık İlçe Belediyesi 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeni ile tüm okul önlerinde gerekli çalışmaları tamamladı.

07 Eylül 2021 Salı 09:59
Çınarcık Belediyesi’nden zamanlamalı güzel hizmet

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okulların açılması ile birlikte okullara yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

İlçedeki okulların önlerinde araç , yaya ve öğrenci yoğunluğunun fazla olmasından dolayı Çınarcık Belediyesi ekipleri okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer/zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak için boyama çalışması yaptı.

Okulların giriş çıkış saatlerinde araç ve okul servislerinin okul önlerinde oluşturulacağı yoğunluk nedeniyle belediye ekipleri yol üzerlerine güvenlik önlemleri için yıpranmış yaya geçitlerini yenilediler.

Çınarcık Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Okulların önlerinde zamanla yıpranan ve silinen azami seyir hızlarının gösterildiği hız ikaz işaretleri ve öğrenci geçidi levhası yol zeminlerini ve 'Önce Yaya' ikonlarını boyayarak , öğrencilerin trafik güvenliğinin sağlanması amaçlamaktadır denildi.

Son Güncelleme: 08.09.2021 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.