'İstihdam garantili' liseye ilgi büyüyor

Garantili istihdam ve burs protokolüyle, öğrencilerin iş hayatına henüz eğitimlerinin başındayken adım atmasını sağlayacak liseye ilgi gün geçtikçe artıyor.

18 Eylül 2021 Cumartesi 13:18
'İstihdam garantili' liseye ilgi büyüyor

Yalova'da eğitim veren Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yalova İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) garantili istihdam ve burs protokolüyle, öğrencilerin iş hayatına henüz eğitimlerinin başındayken adım atmasını sağlayacak. Valilik koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Yalova İMES OSB arasında ağustosta imzalanan protokol kapsamında pilot okul seçilen lise, yeni eğitim öğretim yılına hızlı giriş yaptı. Son teknolojiyle donatılan atölyeleri, laboratuvarları ve modern görünümüyle ayrı bir kimliğe kavuşan okul, özellikle öğrencilere istihdam garantisi ve burs verilecek olmasıyla kayıtlarında yüzde 25'lik artış yaşandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.