Kadın memurlara “En İyi Narkotik Polisi Anne” anlatıldı

Yalova’da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği koordinesinde uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadele faaliyetleri sürüyor.

09 Eylül 2021 Perşembe 12:41
Kadın memurlara “En İyi Narkotik Polisi Anne” anlatıldı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadelede toplumun bilinçlendirilmesine yönelik çalışmaları sürüyor. Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde görevli kadın personellere “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi anlatılırken, Narkorehber Eğitim Modülleri hedefleri doğrultusunda hazırlanan İçişleri Bakanlığı tanıtım videosu, “Uyuma” ve” İki Ekmek” isimli farkındalık videoları gösterildi. Eğitim programları bittikten sonra katılanlara broşür verildi. Seminere 185 kamu personeli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.