Kırtasiye ürünleri Metin Amca'dan

Yalova'nın Altınova Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale gelen kırtasiye yardımı bu yıl da gerçekleştirildi.

09 Eylül 2021 Perşembe 11:32
Kırtasiye ürünleri Metin Amca'dan

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından her yıl geleneksel hale gelen kırtasiye yardımı bu yıl da gerçekleşti. Geçtiğimiz yıllarda ilkokula ‘merhaba’ diyen öğrencilere dağıtılan kırtasiyeler bu yıl ilkokul öğrencilerinin tamamına hediye edildi.
Altınova Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale gelen kırtasiye yardımı bu yıl da gerçekleştirildi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilkokul 1, 2,3 ve 4’üncü öğrencilerine kırtasiye malzemeleri hediye etti. Salgın kuralları uygulanarak gerçekleştirilen kırtasiye dağıtımına; Altınova İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar katıldı. Öğrenciler ile velilerle sohbet de eden Başkan Oral, “Çocuklarımızı en iyi koşullarda geleceğe hazırlamak bizim her zaman önceliğimiz. Onlar mutluysa biz de mutluyuz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.