Metin Oral, Muhtarlar Derneği Başkanı'nı kutladı

Yalova'nın Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir’i ziyaret etti.

04 Ekim 2021 Pazartesi 09:18
Metin Oral, Muhtarlar Derneği Başkanı'nı kutladı

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Yalova Muhtarlar Derneği’nin, 14. Olağan Genel Kurul sonrasında yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Kandemir’i ziyaret ederek, kendisini ve yönetimini kutladı. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Oral’a bilgi veren Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek Altınova’nın Yalova için önemli bir değer olduğunu ifade etti.
Muhtarların yerel demokrasinin önemli bir parçası olduğunu söyleyen Başkan Oral da, “Muhtarlık, halkla devlet arasında bir köprüdür. Sizler demokrasinin ilk halkasısınız. Sorunların takipçisi olup, çözüme kavuşturulması noktasında ilk mercisiniz. Biz de Altınova Belediyesi olarak, mahalle ve köylerimize elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Bizim kapımız muhtarlarımıza her zaman açıktır” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.