Numan Soyer, muhtarlarla bir araya geldi

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

14 Eylül 2021 Salı 17:40
Numan Soyer, muhtarlarla bir araya geldi

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, ilçemizdeki mahalle muhtarlarını makamında ağırlayarak istişare toplantısı gerçekleştirdi. İstişare toplantısına Harmanlar Mahallesi Muhtarı Burak Çelik, Hasanbaba Mahallesi Muhtarı Ünsal Coşgun, Taşliman Mahallesi Muhtarı Muharrem İbiş, Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali ve Karpuzdere Mahallesi Muhtarı Mustafa Güvenç katıldı.

Başkan Numan Soyer, mahallelerde yapılacak olan çalışmalara ilişkin oluşturulacak olan stratejik plan için muhtarların taleplerini dinledi. Başkan Soyer, muhtarların talep, şikayet ve önerilerini dinledikten sonra muhtarlarla çözüm odaklı konuşmalar gerçekleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.