Soyer, karate takımını yalnız bırakmadı

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Yalova Minikler Karate Şampiyonasında Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Takımını yalnız bırakmadı.

16 Ağustos 2021 Pazartesi 10:36
Soyer, karate takımını yalnız bırakmadı

14.08.2021 Cumartesi günü Çınarcık Spor Salonu’nda düzenlenen Yalova Minikler Karate Şampiyonasında 6 Altın , 3 Gümüş ve 5 Bronz madalya kazanan Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Takımı toplamda almış olduğu 14 madalya ile Yalova minikler şampiyonasında madalya kürsüsünü işgal ederek, tarih yazdılar.

Çınarcık Belediyespor Kulübü yönetimi ile birlikte karate müsabakalarını izleyen başkan Numan Soyer , sporcuların heyecanına ortak oldu. Başkan Numan Soyer müsabaka sonlarında dereceye giren karatecilere madalyalarını takdim etti.

Müsabakada madalyalara dolmayan Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Takımını tebrik eden Belediye Başkanı Numan Soyer “Karate Şampiyonasında Çınarcık’ımızı başarılı bir şekilde temsil eden minik karatecilerimize ve değerli hocamız Mustafa Canan Taşçı’ya teşekkür ederim. Belediye olarak sporun ve sporcumuzun her zaman yanında olacağız. Bizlere bu onuru ve mutluluğu yaşatan karatecilerimizin başarıları daim olsun” dedi.

25-29 Ağustos 2021 günleri arasında Kayseri'de yapılacak olan Türkiye Karate Şampiyonasının seçmelerinde Çınarcık Belediyespor Kulübü olarak 1.liği kazanan sporcularımız; Yağmur Koç, İlke Nesrin Barışkan ve Yusuf Emre Gende Yalova ilimizi temsil etmek üzere Kayseri'deki müsabakalarda yer alacaktır.

Yalova Minikler Karate Şampiyonasına katılan tüm karateci miniklerimizi tebrik eder, 25-29 Ağustos 2021 tarihlerinde Kayseri'de yapılacak olan Türkiye Karate Şampiyonasına katılan sporcularımıza başarılar dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.