“TBMM Müsilaj Komisyonu” Yalova'ya gelecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) “Müsilaj Araştırma Komisyonu”, Yalova'da çalışmalar yapacak.

06 Eylül 2021 Pazartesi 12:46
“TBMM Müsilaj Komisyonu” Yalova'ya gelecek

Başkanlığını AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, başkan vekilliğini AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in yaptığı 20 milletvekilinden teşekkül eden komisyon, üç günlük çalışma programının 8 Eylül 2021 Çarşamba günü Yalova ve Bursa'ya ayrıldı. Komisyonun başkan vekili, Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, “Müsilaj Araştırma Komisyonu, 7-8-9 Eylül günleri çalışmalar yapacak. 7 Eylül’de İstanbul’da, 8 Eylül’de Bursa ve Yalova’da, 9 Eylül’de ise Balıkesir ilinde Bandırma ve Erdek’te, Çanakkale ile Tekirdağ’da çalışacağız. 9 Eylül’de, saat 08.00’de, Bandırma’da olacağız. Bandırma Körfezi’ndeki araştırmalarımızın ardından, Marmara Adası’na geçeceğiz. Aynı gün, saat 15.30’da Çanakkale’ye, daha sonra ise Tekirdağ’a giderek incelemelerde bulunacağız” dedi.
Bilindiği gibi müsilaj (deniz salyası), geçtiğimiz aylarda Marmara Denizi’nde çok etkili olmuş, yüzey temizliği yapılmış olmasına karşın denizin altında varlığını sürdürdüğü açıklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.