Yalova Başkanlarının eşleri Çınarcık'ta buluştu

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in eşi Elif Soyer, başkan eşlerini Çınarcık’ta ağırladı.

27 Eylül 2021 Pazartesi 15:43
Yalova Başkanlarının eşleri Çınarcık'ta buluştu

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in eşi Elif Soyer; Yalova’nın ilçe ve belde belediye başkan eşlerini Çınaraltı Çay Bahçesinde ağırladıktan sonra Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine giderek yaşlıları ziyaret ettiler.

Başkan eşleri; Çınaraltı Çay Bahçesinde yapılan organizasyonda Yalova'nın daha da güzelleşmesi, eksiklerinin giderilmesi için eşlerine nasıl destek olunmalı ve çalışmalara nasıl katkı sağlanacağı hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Elif Soyer günün anısına, başkan eşlerine “Çınarcık İşi” tepsi hediye etti. Organizasyon sonunda  Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gidilerek, huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelindi. Hal ve hatırları sorularak çiçek hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.