Yalova Belediyesi filosuna iki yeni araç katılacak

Yalova Belediye Meclisi’nde, damperli kamyon ve van tipi araç alınması kararlaştırıldı.

01 Şubat 2022 Salı 17:40
Yalova Belediyesi filosuna iki yeni araç katılacak

Belediye Meclis Toplantısı’nda gerçekleşen şubat ayı birleşimi Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk başkanlığında yapıldı. Toplantıda Mezarlıklar Müdürlüğü’ne van tipi araç ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne de damperli kamyon alınmasına oybirliğiyle karar verildi.
Birleşimde 10 semt sahası yapımı için imar planında değişikliği kararı alındı. Planlarda 10 adet park alanı, açık spor tesis alanına çevrildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, imar değişikliği yapılan alanlar içinde eski arboretumun bulunmadığını açıkladı.
Toplantıda ayrıca geçtiğimiz hafta vefat eden eski Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Yavuz’un isminin cadde veya parka verilmesi teklifi de komisyona havale edildi.

Son Güncelleme: 02.02.2022 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.