Yalova'da ilkokul mezunu 10 temizlik işçisi alınacak

Yalova'da en az ilkokul mezunu olan 10 temizlik işçisinin alınacağı duyuruldu. 

16 Temmuz 2023 Pazar 15:31
Yalova'da ilkokul mezunu 10 temizlik işçisi alınacak

Yalova Termal Belediyesi'ne yeni personel alımı yapılacağı gerçekleştiriyor. İlkokul mezunu belediye'ye personel alımları yapılacak. 10 temizlik işçisi alımı gerçekleştiriliyor. Müracaatta bulunan kişilerin temizlik alanında bilgili olması gerekiyor.
Yalova Termal Belediyesi Personel Alımı Başvuru Şartları
Yol süpürme kanalizasyon ve beden işçisi olarak adamlar gerçekleştirilecek. En az ilkokul mezunu 20-52 yaş arasında olan Termal ilçesinden de ikamet eden adayların başvuruları değerlendirilecektir. Kişinin nüfus cüzdanı diploma fotokopisi yerleşim yeri belgesi ile birlikte başvurularını gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
Yalova Termal Belediyesi Personel Alımı Başvurusu
Termal belediye Sitesi tarafından alım yapılacak kadrolara başvurmak isteyenler 18 Temmuz tarihine kadar başvuru yapabilirler. Gökçedere Mahallesi Yaşar Okuyan Caddesi Termal Belediyesi No 50/2 termal Yalova adresine başvuru gerçekleştirilecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.