Yalova'da sıcaklık artıyor

Yalova’da etkisini artıran sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini artırarak devam edeceği öğrenildi.

06 Ağustos 2022 Cumartesi 12:39
Yalova'da sıcaklık artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü,(06.08.2022 Cumartesi) öğle saatlerinden sonra; Eskişehir çevreleri, Ankara il merkezi ile kuzey ve batı kesimleri, Afyonkarahisar’ın kuzey ve batısında beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yaptı.

Yağış ihtimalini merak eden Yalovalılara kötü haber meteorolojiden geldi. Sıcak havanın artarak devam edeceğini duyuran meteoroloji, Yalova’da hafta sonu 32, yeni hafta ise sıcaklıklar 33-34 derecelere kadar çıkacağını duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.