Yalova'da zehir taciri yakalandı

Yalova’da uyuşturucu satışı ve kullanımının önlenmesine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan bir zanlı tutuklandı.

09 Aralık 2021 Perşembe 15:20
Yalova'da zehir taciri yakalandı

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotim ekipleri, 3-7 Aralık’ta il genelinde uyuşturucu ticareti, nakli ve kullanımına yönelik planlı ve şok baskınlar gerçekleştirdi.

Ekipler, belirlenen 3 ev ve eklentilerinde yaptıkları aramalarda 38,24 gram metamfetamin, 2 gram sentetik kannabinoid ve uyuşturucu içiminde kullanılan 3 cam düzenek ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.A, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. B.G. hakkında adli kontrol şartı tedbir kararı uygulandı. U.A’nın ise Kovid-19 karantinasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Ayrıca, uyuşturucu kullanmak ve bulundurmaktan yakalanan 9 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.