Yalova'dan Türkiye'ye örnek olacak proje

Yalova Belediyesi, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova İl Özel İdaresi, ‘Eğitimde Bir Adım Ötesi’ projesi için toplantı yaptı.

23 Eylül 2021 Perşembe 13:21
Yalova'dan Türkiye'ye örnek olacak proje

Protokol töreni, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’un katılımıyla gerçekleşti.

1 yıl süreli proje, Yalova Belediyesi, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova İl Özel İdaresi ile ortaklaşa yürütülecek.

“Eğitime her zaman destek verdik”
Protokolün töreni sonrası açıklamada bulunan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk eğitime her zaman destek verdiklerini söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile öğrencilerin yararına her projeye imza atacaklarının da altını çizen Tutuk, “Projemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Biz, Yalova Belediyesi olarak Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’müzle her türlü protokolün altına her zaman imzamızı atarız. Yeter ki öğrencilerimizin faydasına bir şeyler yapalım. Eğitim öğretim dönemi açılmadan da okullarımıza gerekli tüm desteği verdik. İmzaladığımız bu protokolle de geleceğin teminatı olan gençlerimiz için hayırlı bir şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.