Yalova'dan yardıma giden kahramanlar geri döndü

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda Antalya’nın Manavgat İlçesinde çıkan orman yangınlarını söndürmeye giden Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelleri Yalova’ya döndü.

13 Ağustos 2021 Cuma 16:11
Yalova'dan yardıma giden kahramanlar geri döndü

Ülkenin güneyinde yaşanan felaketlerde 5 gün orman yangınlarına müdahale eden Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı 5 personel, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda karşılandı. İtfaiye personellerinin aileleriyle buluşmalarında duygusal anlar yaşandı.

Karşılama sırasında bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Naim Ardıç; “Sağ salim gidip geldiniz ve ailelerinizle buluştunuz. Sizlerle Yalova Belediyesi ve Yalova halkı adına gurur duyuyoruz” dedi.

Yalova Belediyesi’nden Kastamonu’ya Yardım Eli

Yangınlara müdahale eden itfaiye personellerinin Yalova’ya dönmesinin ardından başka bir ekip ise Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt İlçesine hareket etti. 3 personel 1 arazöz ile yola çıkan ekip burada yapılan çalışmalara destek verecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.