Yalova'dan yola çıkacaklar dikkat!

Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı kesimlerde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması konusunda sürücüleri uyardı.

16 Temmuz 2023 Pazar 14:17
Yalova'dan yola çıkacaklar dikkat!

Yapılan açıklamada Anadolu Otoyolu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, TAG Otoyolu, Kocaeli-Yalova yolunda yapılan çalışmalar sebebiyle ulaşım kontrollü olarak sağlandığı açıklandı. 
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücüleri uyaran karayolları, yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması konusunda ikazda bulundu. 
Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Gemlik Serbest Bölge-Gemlik kavşakları arasında yol yapım çalışması sebebiyle İstanbul istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım iki şeritten sürdürülüyor.
Kocaeli- Yalova yolunun 53-54. kilometrelerinde menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Kocaeli yönünden gidiş geliş şeklinde sağlandığı duyuruldu. 

Son Güncelleme: 16.07.2023 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.