Yalova İl Jandarma Komutanı Değişti

Yalova İl Jandarma Komutanlığı görevine ise Jandarma Kıdemli Albay Ali Naci Binici getirildi.

13 Ağustos 2022 Cumartesi 15:19
Yalova İl Jandarma Komutanı Değişti

Jandarma Genel Komutanlığı’na mensup bazı general ve albayların emekliliğe sevki, bir üst rütbeye terfileri ve yeni göreve atanmalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameye göre Yalova İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Bakçepınar Hatay İl Jandarma Komutanı olarak atandı. Yalova İl Jandarma Komutanlığı görevine ise Jandarma Kıdemli Albay Ali Naci Binici getirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı’na mensup bazı general ve albayların emekliliğe sevki, bir üst rütbeye terfileri ve yeni göreve atanmalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararname ile 11 general emekliliğe sevk edildi. 18 general ile 14 albay bir üst rütbeye yükseltildi, 57 general ve albayın görev yeri değişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.