Yalova İtfaiyesi'nden kurumlara eğitim

Yalova'nın Altınova ilçesinde, İtfaiye Amirliği tarafından Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi personeline yangın eğitimi verildi.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 13:32
Yalova İtfaiyesi'nden kurumlara eğitim

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’nce Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi personellerine teorik ve uygulamalı olarak yangın eğitimi verildi. Eğitime Altınova İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Emine Turan ile Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi personeli katıldı. Eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, “Köylerimizde vatandaşlarımıza yönelik eğitim çalışmalarımızı tamamladık. Gönüllü itfaiyecilik kurslarımızı başladık. Şimdi de talepte bulunan kurumlara yönelik eğitimler programları düzenliyoruz. Eğitimlerde yangın önleyici tedbirler nasıl alındığı, yangın ihbarının verilmesi, yangınlara ilk müdahale, yangın sınıflarına göre müdahale şekilleri ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı hakkında bilgiler veriyoruz.
Gayemiz, kurum, kuruluşların ve vatandaşlarımızın alacağı tedbirlerle can ve mal kaybını asgariye indirmek, hasarları azaltmak, ev, araç, orman ve anız yangınları hakkında bilgiler vermek ve asılsız ihbarları önlemektir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.