Yalova'nın trafolarını cıvıl cıvıl yaptılar

Güney Marmara’da elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, 6 Ekim Celebral Palsy gününde Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği ile işbirliğine imza attı.

06 Ekim 2021 Çarşamba 16:28
Yalova'nın trafolarını cıvıl cıvıl yaptılar

Engellilerin ‘Dünyayı değiştirmek senin elinde’ sloganını resmettiği etkinlikte, enerji verimliliğine dikkat çeken Sipastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, "Bugün burada dünyada yeniden filizlenme ve yeniden yeşermeyi temsil eden yeşil rengimizle toplandık. Türkiye’de her sekiz saatte bir CP hastası çocuğumuz dünyaya gelmektedir. Farkındalıkla geleceğimizi korurken, engelleri de ortadan kaldırmayı planlıyoruz" dedi.
2017 yılında hayata geçirilen "Trafolar konuşuyor" projesi kapsamında 58.trafoyu hayata kazandırdıklarını belirten UEDAŞ Yalova İşletme Müdürü Emre Şenhasırcı, "Enerji sektöründe öncü olan projemizde bugüne kadar birçok toplumsal konuyu ele almıştık . Dünyanın gündeminde olan enerji verimliliğini engellilerle birlikte resmetmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.