Yalova Üniversitesi’nde Kalite Komisyonu toplantısı düzenlendi

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından, ‘2022 Kalite Komisyonu Toplantısı’ gerçekleştirildi.

04 Şubat 2022 Cuma 17:50
Yalova Üniversitesi’nde Kalite Komisyonu toplantısı düzenlendi

Toplantıda 2022 yılına ilişkin hedefler tartışıldı. Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci, Yardımcısı Prof. Dr. Fehime Jülide Hızal Yücesoy ve diğer Kalite Komisyonu üyelerinin hazır bulunduğu toplantı Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşti.
Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Selami Özcan, Kalite Koordinatörlüğü Biriminin şimdiye kadar yaptıkları faaliyetler ve 2022 yılına ilişkin hedefleri içeren sunumunu gerçekleştirdi.
Kalite Koordinatörlüğü Üyesi Araştırma Görevlisi Tuğçe Uslu, 2015 yılından şimdiye kadar üniversiteye alınan fakülte, meslek yüksekokulu ve unvanlar bazında akademik teşvik puanlarından bahsetti.
Öğretim Görevlisi Cengiz Kalyoncu ise akademik personel, idari personel ve öğrenci memnuniyet anketlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Son olarak Kalite Koordinatörlüğü Üyelerinden Öğretim Görevlisi Yasemin Korkut; Yalova Üniversitesinin yıllara göre, üniversitelerin akademik performansını gösteren URAP’ın farklı kategorilerde sıralamaları ve YÖK ve YÖKAK kriterlerine göre performans göstergelerini anlattı.
Toplantı, değerlendirme ve önerilerinden sonra sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.