Yalova'ya gelen boru yüklü tır sürücüsü dereye düştü

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde 34 metre uzunluğunda demir boru yüklü tır beton bariyerlere çarptı, sürücü ise araçtan fırlayıp dereye uçtu.

10 Kasım 2021 Çarşamba 11:56
Yalova'ya gelen boru yüklü tır sürücüsü dereye düştü

Kaza, Kocaeli'nin Başiskele ilçesi D-130 Karayolu Yalova istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.G. idaresindeki 81 ACN 880 plakalı 34 metre uzunluğunda demir boru yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle yolun ortasındaki beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü araçtan fırlayıp dereye uçtu. İhbarla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine kısa sürede ulaşan ekipler tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sebebiyle bir süre kapalı olan D-130 Karayolu çekicilerin yardımıyla trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.