Yalova’da 9. Ufka Yolculuk Yarışması Ödül Töreni

Yalova'da Yalova Sosyal Gelişim Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği (SOGEL) ve Yalova Eğitim-Bir-Sen iş birliği ile yürütülen yarışma ödül töreni ile sona erdi.

05 Eylül 2021 Pazar 15:11
Yalova’da 9. Ufka Yolculuk Yarışması Ödül Töreni

Server Yaşam Vakfı tarafından, Türkiye genelinde proje ortağı sivil toplum kuruluşlarının (STK) iş birliği ile organize edilen ve Yalova'da Yalova Sosyal Gelişim Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği (SOGEL) ve Yalova Eğitim-Bir-Sen iş birliği ile yürütülen yarışma ödül töreni ile sona erdi.

İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik üç kategoride düzenlenen 9. Ufka Yolculuk “Sağlıklı Yaşam” konulu yarışmanın ödül töreni Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşti. Yalova'da 6 ilçede toplam 3 bin 250 kişinin kaydolduğu yarışmada dereceye giren yarışmacılar ödüllerine kavuşmanın sevincini yaşarken, Ufka Yolculuk-10’u heyecanla beklediklerini belirttiler.

Yarışma'ya sponsorluk yapan Yalova Belediyesi, Çiftlikköy Belediyesi, Altınova Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi başkanları adına yapılan fidan bağışının sertifikası Yalova Valisi Muammer Erol ve Yalova AK Parti İl Başkanı Sn. Muğlim Bağatar tarafında takdim edildi.

Programda açıklamalarda bulunan kulüp yetkilileri, bu güzel organizasyona katılan yarışmacılar başta olmak üzere, süreçte yarışmacılara destek olan velilere, öğretmenlere, okul müdürlerine, kurum ve kuruluşlara ve emeği geçen gönüllülere teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 05.09.2021 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.