Yalova’da Dünya Kanser Günü konferansı düzenlendi

Yalova Belediyesi ve Birlikte Kanserle Mücadele Derneği tarafından 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle konferans düzenledi.

04 Şubat 2022 Cuma 17:36
Yalova’da Dünya Kanser Günü konferansı düzenlendi

Yalova Belediyesi Dinçer İlhan Meclis Salonu’nda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Genel Cerrahi, Cerrahi Onkoloji ve Kolorektal Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ersin Öztürk ve Op. Dr. Gözde Doğan katıldı.
Konferans öncesi Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün yaptığı faaliyetlerin yer aldığı sinevizyon gösterimi yayınlandı.
Ardından Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ve Birlikte Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Nurcan Bayar açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.
Daha sonra konuşmacılar sunumlarını yaparken katılımcıların da sorularını yanıtladı.
Konferansı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, muhtarların yanı sıra çok sayıda vatandaş da takip etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.