Yalova’da faciadan dönüldü, ya çok sayıda insan olsaydı..

Yalova’da çınar ağacının dalı kırılarak 7 yaşında ki çocuğun üstüne düştü. Çevrede uzun süre panik anları yaşandı.

25 Temmuz 2023 Salı 11:54
Yalova’da faciadan dönüldü, ya çok sayıda insan olsaydı..

Yalova Merkez Camii Bahçesi’nde bulunan bir çınar ağacının dalı kırılarak o sırada oradan geçen ailenin 7 yaşında ki çocuğu A.Y.A.’nın üstüne düştü. Çevredeki vatandaşlar ve ailesi tarafından büyük bir panikle çıkarılan çocuk yaşadığı şok nedeni ile uzun süre kendine gelemedi. ihbarla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ailesi ve çevredekilerin yardımıyla dalın altından kurtarılan A.Y.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, itfaiye ekipleri dalın kaldırılması için çalışma başlattı.

Yalova’da bunun gibi yaşlı ve bakımı yapılması gereken çok sayıda ağaç olduğunu belirten vatandaşlar, gerekli kontrollerin yapılması noktasında yetkililere çağrıda bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.