Yalova’da sarı basın kartını tanıyan var mı?

Yalova’da görev yapan basın mensupları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilen Sarı Basın Kartı olarak bilinen basın kartlarının tanınmamasından şikayetçiler.

27 Nisan 2022 Çarşamba 14:38
Yalova’da sarı basın kartını tanıyan var mı?

Yalova’da süreli ve süresiz basın kartı taşıyan basın mensupları uygulama noktalarında kartların tanınmaması ve belediyelerce hizmet verilen ücretli park imkânından ücretsiz faydalanmamalarından dolayı dert yanıyorlar. Yalova’da bulunan basın derneklerinin Yalova’nın sorunları gibi param parça olması tepkilere neden olurken, birlikteliğin olmaması bu konunun çözümünü geciktiriyor.

Yalova’da görev yapan gazeteciler kartlarının tanınması ve kanunların kendilerine verdikleri yetkilerin uygulanmasını talep ediyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.