Yalova’da siyasilerin hedefi Çiftlikköy Belediyesi!

Yalova’nın hızla gelişen ilçesi Çiftlikköy, her geçen gün büyümeye devam ederken, yaklaşan seçimler öncesi siyasi partilerin hedefi haline geldi

10 Ekim 2023 Salı 15:58
Yalova’da siyasilerin hedefi Çiftlikköy Belediyesi!

Çiftlikköy Belediyesi tarafından son yıllarda faaliyete geçirilen önemli projeler sonrası ilçe örnek bir belediye haline gelirken, gelişen sanayisi ve turizmi ilçe bazı art niyetli siyasilerin hedefi haline geldi.

İlçede başarılı çalışmaları ile ön plana çıkan Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve ekibi yaptıkları çalışmalarla vatandaşlardan büyük destek alırken, sergiledikleri belediyecilikle de birçok belediye tarafından örnek alınmaya devam ediyor.

Türkiye genelinde birçok kez değişik kategorilerde yılın belediye başkanı seçilen Ali Murat Silpagar, son dönemlerde birçok partinin hedefi haline geldi. İlçenin sürekli büyümesi ve rant gelirinin artması içeride ve dışarıda birçok kişinin belediye başkan adayı olmasına neden olurken, başkan Silpagar göstermelik anketlerle başarısız gösterilmeye çalışılıyor. İlçe halkının büyük desteği ile iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten başkan Silpagar, yapılan dezenformasyona rağmen halktan kopmayarak adeta siyasi ders veriyor. İlçenin tamamında sürdürülen değişik çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ali Murat Silpagar, sürekli vatandaşlarla sohbet ederek sorunları yerinde dinliyor ve çözümü alanda üretiyor.

İlçede anket firması tarafından vatandaşın nabzını ölçerken, başkan silpagarın açık ara önde çıktığı sonuçları manipüle edilerek kazanamayacak durumda olduğunu yaymaya çalıştıkları tarafımızca da bilinmektedir. Çiftlikköy Belediye Başkanı ve ekibi başarısız gibi gösterilmeye çalışılıyor.

Bu duruma itiraz eden bazı vatandaşlar “Başkanımız yıllardır ilçemizde alt yapısından üst yapısına çocuk parklarından sosyal tesislere kadar çok güzel çalışmalara imza attı.İlçemiz bu hale geldiyse başkanımız ve ekibinin yaptığı hizmetler sayesindedir. Çiftlikkköy halkı olarak başkanımızın arkasındayız ve her daim destekliyor, dua ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Son Güncelleme: 11.10.2023 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.