Yalova’da su sorunu tarih olacak

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, il merkezinde devam eden isale hattı çalışmalarının bitmesiyle Yalova’da su kesintisi probleminin kalmayacağını söyledi.

22 Temmuz 2023 Cumartesi 11:41
Yalova’da su sorunu tarih olacak

Yalova’da ‘Yıllardır Yapılmayanı, Yapılamayanı Yalovamız İçin Yapıyoruz’ ifadesini kullanan Başkan Mustafa Tutuk, Yalova’nın 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak projede çalışmaların son sürat devam ettiğini açıkladı. 500 milyon TL’lik dev yatırım projesi ile Yalova’da Su problemini tamamen çözeceklerine vurgu yapan Başkan Tutuk “Ana isale hattı sadece bugünlük sorunları değil şehrimizin geleceğine dönük çözümlerin olduğu bir projedir. Bu proje her şeyden önce bir vizyon projesidir taşın altına elimizi değil, tüm bedenimizi koyarak bu işi başlattık hızla da devam ediyor. Projeyle birlikte şehrimizin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak sağlam altyapıya sahip olmuş olacağız. Proje tamamlandıktan sonra Yalova’nın hiçbir noktasında su ile ilgili problem kalmayacaktır.

Biz Yalova’mızdaki kronikleşmiş sorunları biliyor geçici değil kalıcı ömürlük işler yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.