Yalova’dan Bursa’ya gidecekler dikkat!

Karayollarından yapılan açıklamaya göre Yalova-Bursa karayolunda yapılan çalışmalar nedeni ile sürücüler uyarıldı.

19 Ekim 2023 Perşembe 13:03
Yalova’dan Bursa’ya gidecekler dikkat!

Kara yollarında yapılan inşaat, bakım ve onarımlar nedeniyle trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandığı duyuruldu. Özellikle belirli bölgelerde yaşanan çalışmaların etkisiyle yol trafiği aşağıdaki şekilde düzenlenmektedir:

Bursa-Yalova yolunun 26-27. kilometrelerindeki yapım işleri sebebiyle Yalova yönü trafiğe kapatılmış, ulaşım diğer yönden iki yönlü olarak devam etmektedir.

TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları, gece saat 22.00 ile 06.00 arasında şerit daralması gerektirmektedir.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 6-7. kilometrelerinde bakım ve onarım işleri nedeniyle Niğde yönünde sağ şerit kapatılmış, trafik diğer şeritlerden yönlendirilmektedir.

TAG Otoyolu'nun Gaziantep Batı-Gaziantep Kuzey kavşakları 8-12. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım işleri sebebiyle trafik kontrollü olarak ilerlemektedir.

Çankırı-Ankara yolunun 31-32. kilometrelerindeki yapım işleri, bölünmüş yolün bir kısmından iki yönlü trafiğe izin vermektedir.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünellerinin Konya-Antalya yönündeki sağ tüpü bakım ve onarım işleri nedeniyle kapatılmış, sürücüler servis yoluna yönlendirilmiştir.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 9. kilometresinde (Vakfıkebir şehir geçişi) hemzemin geçit yapım işleri nedeniyle trafik tek şeritten ilerlemektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.