Zabıta ekipleri ve Silpagar, yemekte buluştu

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Teşkilatı ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

10 Eylül 2021 Cuma 13:17
Zabıta ekipleri ve Silpagar, yemekte buluştu

Engelsiz Kafe'de gerçekleşen yemekte, zabıtanın belediye ve vatandaşlar arasında köprü olduğunu dile getiren Başkan Silpagar, Çiftlikköy’de düzeni ve asayişi sağlama görevlerini başarıyla yerine getirdikleri için personeline teşekkür etti.

Yemeğe Başkan Silpagar’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Zabıta Müdürü Sinan Güney ve zabıta personeli katıldı. Zabıtaların, vatandaşla ve esnafla olan ilişkilerinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit mesafede bakması gerektiğinin altını çizen Başkan Silpagar, şunları söyledi: “Zor bir göreviniz var. Sizlerden tek bir istediğim var, vatandaşa her zaman duyarlı davranmanız. Kanuni ve vicdani hükümler çerçevesinde adil bir şekilde görevinizi yapın. Çalıştıkları kentin düzenini oluşturan, imardan çevre sağlığına, pazar alanlarından kentin estetiğine, ekonomik yapıdan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabıta emekçileri, bu görevleri sırasında zaman zaman olumsuzluklarla da karşılaşabiliyor. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklarınız sizlere büyük yükler getiriyor. Sizlerin her zaman olduğu gibi özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Bu anlamda kentimizin düzenine, huzur ve sağlığına emek veren zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Tüm çabamız halkımıza hak ettiği hizmeti vermeye çalışan personelimizin en iyi şartlarda görev yapması üzerinedir. Bu anlamda Zabıta Haftanızı kutlar çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.