Çiftlikköy’de dere yatakları temizlenip, onarılıyor

Yalova merkez ilçe ile Çiftlikköy ilçe sınırını birbirinden ayıran Kazımiye Deresi’nin İzmit Karayolu’ndan Çiftlikköy sahiline kadar olan kesiminde başlatılan dere yatağı ve zemin onarım çalışmalarında sona geliniyor.

19 Ekim 2023 Perşembe 12:52
Çiftlikköy’de dere yatakları temizlenip, onarılıyor

Ekibiyle birlikte 800 metrelik kesimde sürdürülen çalışmaların son durumunu inceleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, dere üzerindeki köprülerin de Yalova Belediyesi ile iletişim halinde revize edilmesi için gereken adımların atılacağını dile getirdi.

Başkan Silpagar, “Kazımiye Deresi’nin Eski Devlet Hastanesi arkasından denize kadar olan 800 metrelik bölümünde dere yatağı iş makineleri aracılığı ile temizlendi. DSİ 13. Bölge Müdürlüğü ekipleriyle işbirliği içinde, koordineli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda artık sahile kadar geldik. Aynı zamanda zeminde bozulmuş ve bakım gerektiren yerlerin de onarımlarını gerçekleştireceğiz. Dere ağzında da genişletme çalışmalarımız olacak. Çalışmalarımız tahminen önümüzdeki ay tamamen bitmiş olacak. Böylece Sahil Mahallemizin gerek bu kesiminde oturan hemşerilerimiz, gerekse Yalova – Çiftlikköy sahil yürüyüş yolunun kullanan halkımız için önemli bir hizmeti tamamlamış olacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.