Çınarcık’ta Sokak Hayvanları için dans ettiler

Çınarcık Belediyesi, Pera Dans ve Sanat Merkezi GSK ile birlikte gerçekleştirilen Zumbathon organizasyonunda vatandaşlar Çınarcık’ta sokakta yaşayan can dostlar için Zumba yaptılar.

14 Ağustos 2022 Pazar 13:59
Çınarcık’ta Sokak Hayvanları için dans ettiler

Bugüne kadar sokakta yaşayan can dostlarının yanında olan Çınarcık Belediyesi bu kez de “Para Getirme Mama Getir” etkinliği ile Çınarcık’ta eğlenceli bir farkındalık oluşturdu.

Çınarcık’ta çevre ve sokak hayvanları yararına düzenlenen etkinliğe katılarak mama getiren 7’den 70’e herkes, dans edip sokak hayvanlarının beslenmesi için destek verdiler.

Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nın etkinlik alanında uzman zumba eğitmenlerin eşliğinde aynı anda zumba yapan hayvan severlerin dans performansları yoğun ilgi gördü ve renkli görüntülere sahne oldu. Zumbaya gelen katılımcıların getirdikleri mamalar, etkinlik sonrası Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmek üzere Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefi Özlem Ayaz ve Çınarcık Belediyesi Veteriner Hekimi Nesrin Fakirullahoğlu tarafından teslim alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.