Kuyumcu soygunu ölümle bitti

Kuyumcu çalışanını öldüren şüpheli altınları alıp kayıplara karıştı.

29 Ekim 2021 Cuma 17:34
Kuyumcu soygunu ölümle bitti

Antalya'nın Kepez ilçesinde sabah saatlerinde bir kuyumcuya giren kar maskeli şahıs, kuyumcu çalışanını öldürüp altınları alarak olay yerinden kaçtı.
Olay, sabah saatlerinde Şehit Ömer Halisdemir Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kuyumcuya gelen kar maskeli şüpheli, kuyumcu çalışanı Abuzer Atakan Gür'den (39) iş yerini açtığı sırada gelip altınları istedi. Gür'ün direnmesi üzerine silahla ateş eden şüpheli, Gür'ü öldürüp, iddiaya göre 2 kilogram civarında altını da alıp olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kuyumcu çalışanı Gür, olay yerinde hayatını kaybederken, polis kaçan zanlının peşine düştü.

Anahtar Kelimeler:
SilahCinayetKuyumcuSoygun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.