Yalova Üniversitesi vefat eden öğrencisini unutmadı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, üniversite öğrencisi iken hayatını kaybeden öğrencinin diplomasını ailesine takdim etti.

12 Temmuz 2023 Çarşamba 17:48
Yalova Üniversitesi vefat eden öğrencisini unutmadı

Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme bölümü öğrencisiyken elim bir hastalık sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Asena Kızıltepe’nin başarılarını anmak ve onurlandırmak için diploması ailesine verildi.

Duygusal bir atmosferde gerçekleşen diploma takdiminde ailenin yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamit Er, Genel Sekreter Yalçın Tokay ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner Tatar da hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, genç yaşta aramızdan ayrılan öğrenci Asena Kızıltepe'yi kaybetmenin derin üzüntüsünü dile getirerek, "Öğrencimize bir kez daha Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum" şeklinde duygularını ifade etti.

Son Güncelleme: 12.07.2023 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.