AK Parti heyeti Çiftlikköy’e çıkarma yaptı

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve beraberindeki teşkilat üyeleri Çiftlikköy Belediyesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

11 Ekim 2023 Çarşamba 21:05
AK Parti heyeti Çiftlikköy’e çıkarma yaptı

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, İl Başkan Yardımcıları, İl teşkilat üyeleri, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve yönetimi ile birlikte Çiftlikköy Belediyesini ziyaret ettiler. 

Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan heyet, ilçede yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldılar. Başkan Silpagar’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Umut Güçlü, yapılan çalışmalar sayesinde Çiftlikköy’ün çehresinin değiştiğini söyledi. 

Çiftlikköy Belediyesi ziyareti sonrasında Sahil Mahallesi’ni dolaşan Ak Parti heyeti, vatandaşlarla biraraya gelerek uzun süre sohbet edip sorunlarını dinlediler. Esnaf ziyaretinin ardından bir süre dinlenen heyet vatandaşlarla çay içerek talep ve önerilerini aldılar. 

Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, desteklerinden dolayı İl Başkanı Umut Güçlü’ye minnettar olduklarını vurguladı. 
 

Son Güncelleme: 13.10.2023 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.