ÖTV zamlarına Yalova'dan ilk tepki!

15 Temmuz gecesi Akaryakıtta uygulanan ÖTV zamlarına DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Davut Cengiz'den tepki geldi.

16 Temmuz 2023 Pazar 13:48
ÖTV zamlarına Yalova'dan ilk tepki!

Gece saatlerinde benzinin litresine7 lira 52 kuruş Motorinin litresine 7 lira 05 kuruş zam yapılması büyük tepkilere neden oldu. 
Son günlerde ki zamlara büyük tepki gösteren DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Davut Cengiz, vatandaşın bu zamlarla iyice ezildiğini söyledi. Bu zamların devamının geleceğini ifade eden Başkan Cengiz "Bu ne demek iğneden ipliğe herşeye zam yapılması demek. Biz kasalar boşaltıldı,devlette para yok, eksi hesaplardayız dediğimiz de malesef milletimiz bize inanmadı. Şimdi milletimiz gerçek sorunlarla karşı karşıya. Hergün sokaklarda insanların feryad ettiğini görüyoruz. Esnafların feryad ettiğini görüyoruz. Gelen aşırı vergiler esnafı canından bezdirmiş durumda. 
Deva partisi olarak ertesi hafta eylem planlarımızı bir kutu halinde Sayın Cumhurbaşkanına, cumhurbaşkanı yardımcılarına, bakanlara ve 600 milletvekiline gönderdik
Mektup da ‘Burada el emeği, göz nuru var, akıl teri var. Belki istifade edersiniz' diyerek, iyi niyetle gönderdik
Yeni kurulmuş bir hükûmet, vatandaşımız kredi açtı biz de o krediyi açtık, hepimiz kredi açmak zorundayız. Ama bugüne kadar ekonomi alanında açtığımız kredi işlemiyor.” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 16.07.2023 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.