Yalova Belediyesi zamlara kayıtsız kalmadı

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, ülkemizde yaşanan sıkıntıların ardından Yalova Belediyesi Personel A.Ş çalışanlarına yüzde 32.625 zam yapma kararı aldı.

14 Temmuz 2023 Cuma 14:08
Yalova Belediyesi zamlara kayıtsız kalmadı

Yalova Belediyesi ve Hak-İş Sendikası arasında imzalanan sözleşme sonrası Yalova Belediyesi Personel A.Ş çalışanlarının maaşı en az 13 bin 200 lira olmuştu. Aradan geçen kısa zamanın ardından Personel A.Ş çalışanlarına Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un talimatları çerçevesinde ikinci bir iyileştirme zammı verildi. Verilen zamla birlikte Yalova Belediyesi Personel A.Ş’de en düşük işçi maaşı 15 bin 700 lira oldu.
Yalova Belediyesi’nde her bir çalışanın refahı ve huzuru için çaba sarf ettiklerini Tutuk, “Yıl başında yapmış olduğumuz sözleşme ile en düşük işçi maaşını 13 bin 200 seviyesine taşımıştık. Şimdi ise çalışanlarımızın huzur ve refahı için yapmış olduğumuz düzenlemelerle birlikte en düşük işçi maaşını 15 bin 700 TL bandına getirdik. Çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 14.07.2023 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.