Yalova’da Türkiye Yüzyılı anlatıldı

AK Parti Teşkilat Akademisi'nin düzenlediği Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı çerçevesinde Yalova eğitim düzenlendi.

27 Kasım 2022 Pazar 14:09
Yalova’da Türkiye Yüzyılı anlatıldı

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsıyor. 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler verilmesi hedeflenen programı bu yıl "Türkiye Yüzyılı" adı altında planlandı. Programın dördüncü haftasından eğitim gerçekleştirilen 7 ilden birisi de Yalova oldu.

Yalova Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitimin açılış konuşması yapan İl Başkanı Muğlim Bağatar, "Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığımız tarafından bugün inşallah hep birlikte Teşkilat Akademisi programımızda birbirinden değerli misafirlerimizi, büyüklerimizi ağırlayacağız. İşte bizim teşkilatlarımızın farkı burada. Biz başarılı olmak için önce eğitimli, inançlı, gayretli olacağız ve işimizi iyi takip edeceğiz arkadaşlar. AK Parti'nin kurumsal yapısı gereği değerli büyüklerimiz bilgilerini bizlerle paylaşıyorlar, bizler de bunu en güzel şekilde sahaya yansıtacağız. Kıymetli arkadaşlar maksimum verimi almaya çalışanlım inşallah. Önümüzde önemli bir seçim var. O yüzden tecrübe paylaşımları çok önemlidir" dedi.

Ardından basına kapalı olarak gerçekleştirilen eğitimde İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk"Seçim 2023", Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın "Siyasal İletişim ve Yeni Medya", Gazeteci Zafer Şahin "Sıkça Sorulan Sorular", Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ise "Türkiye Yüzyılı" konularında paylaşımlarda bulundu.

Programı Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve teşkilat mensupları takip etti.

Son Güncelleme: 23.07.2023 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.