A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yollar ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.

10 Eylül 2021 Cuma 14:39
A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yollar ayrıldı

A Milli Takım’da Teknik Direktör Şenol Güneş dönemi sona erdi. Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda son olarak Hollanda’ya 6-1 mağlup olan A Milli Takım’da Teknik Direktör Şenol Güneş ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan konuyla ilgili 'Şenol Güneş’e teşekkür ederiz' başlığıyla yapılan açıklamada, "A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Şenol Güneş’e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.
Şenol Güneş önderliğinde 2020 Avrupa Şampiyonası’na katılan milliler, söz konusu turnuvaya grup aşamasında puan alamadan veda etmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.