Galatasaray, hazırlık maçında İstanbulspor'a takıldı

Galatasaray, TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı.

12 Ekim 2021 Salı 18:22
Galatasaray, hazırlık maçında İstanbulspor'a takıldı

Galatasaray ligde verilen milli maçlar arasında ikinci hazırlık müsabakasında TFF 1. Lig takımlarından İstanbulspor ile karşılaştı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan mücadelede ilk yarı 2-2 berabere sona erdi. İkinci yarıda da 1’er gol oldu ve müsabaka 1-1 tamamlandı.
Galatasaray’ın gollerini 1’i penaltıdan olmak üzere Mbaye Diagne (2) ve son dakikalarda penaltıdan Ryan Babel kaydetti. İstanbulspor’un gollerini ise Mertan Caner Öztürk, Emir Kaan Gültekin ve penaltıdan Eduart Rroca attı.
Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Victor Nelsson, Marcao, Patrick van Aanholt, Gustavo Assunçao, Aytaç Kara, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Ryan Babel ve Mbaye Diagne 11’ile ile sahaya çıktı.
İstanbulspor ise İsmail Şahinbaş, Tuncer Duhan Aksu, Eslem Öztürk, Berkay Görmez, Eduart Rroca, Emir Kaan Gültekin, Muammer Sarıkaya, Atakan Gündüz, Mertan Caner Öztürk, Ologo ve Jekmir Topallı 11'i ile başladı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, tribünleri doldurdu ve tezahüratlarıyla takımlarına destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.